Στο περιεχόμενο

Αγώνες 4Χ4 2010

Re: Αγώνες 4Χ4 2010

Δημοσίευσηαπό fakas » Πέμ Μαρ 11, 2010 11:32 pm

Κρίση, κρίση, ο κουλουράς τα 'πιασε τα λεφτά του πάντως... :party:
:thanks1; :thumb:
Βόηθα με να σε βοηθώ ν' ανεβούμε στο βουνό
Άβαταρ μέλους
fakas

Δημοσίευσηαπό samisnow » Παρ Μαρ 12, 2010 8:31 am

Αρη εμενα το αμαξι μου μπαινει στην κ3?γιατι μου ειπαν οτι επιδι φοραω 44αρια εκει παει...αν βαλω 45αρια και τα γραψω 35?για την καροτσα δεν λεει τιποτα....γμτ!!!
ολα ειναι παραλογα τελικα για την κ3...ακου προτοτηπα γιατι τι προτοτηπο εχει το αμαξι μου εμενα?
4-WEELING

IT'S LIKE EATING & BREATHING

ONLY MORE IMPORTANT
Άβαταρ μέλους
samisnow

Δημοσίευσηαπό Στράτος » Παρ Μαρ 12, 2010 8:44 am

samisnow έγραψε:Αρη εμενα το αμαξι μου μπαινει στην κ3?γιατι μου ειπαν οτι επιδι φοραω 44αρια εκει παει...αν βαλω 45αρια και τα γραψω 35?για την καροτσα δεν λεει τιποτα....γμτ!!!
ολα ειναι παραλογα τελικα για την κ3...ακου προτοτηπα γιατι τι προτοτηπο εχει το αμαξι μου εμενα?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι Μανωλάκη ναι , σιγά μη πέρασες και ΚΤΕΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Στράτος

Δημοσίευσηαπό JIMNY4X4 » Σάβ Μαρ 13, 2010 9:28 am

Καλήμερα σε όλους σήμερα είδα το θέμα και θα ήθελα να γράψω δυο πράγματα. Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός επί του θέματος, έχω αποστασιοποιηθει από τους αγώνες αφού ο τελευταίος αγώνας που έτρεξα ήταν το trophy της Εκάλης στην Εύβοια πριν από 2 χρόνια.

Πιστεύω πως θα ήταν κάλο να μείνουν στην άκρη οι εγωισμοί και οι τοπικισμοί και όσοι πραγματικά το αγαπάνε το άθλημα να σκέφτούν με μια ευρήτερη λογική. Καλό θα ήταν να υπάρξει αν πραγματικά θέλετε να ανέβει το επίπεδο των αγώνων ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως πρότεινε και ο Άρης και να υπάρχει μόνο μια κατηγορία η Κ3. Μόνο έτσι όμως θα μπορέσει να υπάρξει μεγάλητερη προβολή και κατά συνέπια μεγαλύτερα έσοδα από χορηγίες και για τους αγωνιζόμενους αλλά και για τους οργανωτές. Είναι διαφορετικό να έχεις 10 κέντρικούς μέγάλους χορηγούς για όλο το πρωτάθλημα σαν οργανωτής και άλλο να έχεις το κατα τόπους ¨<< κομμωτηριο η Σούλα>> << Ψητοπωλείο ο Βλάχος>> << Ζάντες ελαστικά ο Μισελάκης>>.

Αυτά τα λίγα
Άβαταρ μέλους
JIMNY4X4

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Δευτ Μαρ 15, 2010 1:11 pm

Άρη

κι όμως η αλλαγή κινητήρα στους αγώνες αντοχής δεν επιτρέπεται σε καμία κατηγορία!

Πρέπει να έχεις - έχετε, πάντα στο μυαλό σας τον κανόνα που λέει:

ότι δεν επιτρέπεται ΡΗΤΑ, απαγορεύεται.

Και πουθενά στο φετεινό κανονισμό δεν επιτρέπεται η αλλαγή κινητήρα. Μόνο σε κάποιο σημείο αναφέρεται ότι επιτρέπονται οι μετατροπές. Πουθενά για αλλαγή.
Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα.
Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag.
www.tetrakinisimag.gr
Το ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Δευτ Μαρ 15, 2010 11:40 pm

Γιάννη ...
Περιμενουμε μια διευκρινηστικη εγκυκλιο απο τη ΕΘΕΑ ακριβως γιατι ο κοσμος μπερδευτηκε λιγο μ αυτο το θεμα .
Μεχρι τοτε ισχυει οτι εχουμε ξεραμε και δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας για το μελλον ...
Κοινως 'ολα θα πανε καλα' !!! :wink:
[OlllllllO]

Real 4X4 are build not bought

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τρί Μαρ 16, 2010 12:16 pm

Η δήλωση υπεύθυνου της ΕΘΕΑ ήταν:

"...το βάλαμε για να το συνηθίσουν το 2010, για να ισχύσει δραστικά από το 2011..."

έχεις να πεις τίποτε;
www.tetrakinisimag.gr
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Τρί Μαρ 16, 2010 4:29 pm

Μάλλον ψωνίζεις απο λάθος Κουλουρά ρε Γιάννη , τι να πω ? :lol:

Κοντός ψαλμός αλελούια ...θα περιμένουμε την διευκρινιστική που ειμαι σίγουρος ότι δεν θα με διαψεύσει...ας μην αγχώνουμε τον κόσμο μέχρι τότε .
[OlllllllO]

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE

Δημοσίευσηαπό aapo » Τρί Μαρ 16, 2010 8:32 pm

Δεν ξέρω τι λέτε αλλα η αλλαγή κινητήρα επιτρέπεται.

Μου το επιβεβαίωσε ο κουλουράς. Καί μέχρι τώρα οτι εχει πεί έγινε :bye: :bye:
aapo

Δημοσίευσηαπό panjo » Τρί Μαρ 16, 2010 9:20 pm

ενα υπομνημα στη suzuki να συμπεριλαβει 2.0 στην εργοστασιακή γκαμα για samurai & jimny. απλα τα πραματα, πιο αλπα απο εθεα.

Στρατηγε κατι ανεφερες για εξωτερικό rollcage σχετικα με το J. Το αναφερει μεσα ξεκαθαρα η εννοείς οτι γινεται βαση προδιαγραφων εσωερικου, γιατι κατι δε μου καθεται καλα. Και επιτελους τι θα γινει με εθεα και αυτο The requested URL /index.php was not found on this server.
Τελευταία επεξεργασία από panjo και Τρί Μαρ 16, 2010 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
panjo

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Τρί Μαρ 16, 2010 9:23 pm

aapo έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλα η αλλαγή κινητήρα επιτρέπεται.

Μου το επιβεβαίωσε ο κουλουράς. Καί μέχρι τώρα οτι εχει πεί έγινε :bye: :bye:

Wellcome mr Alekos Apostolidis !!! :welcome1:
[OlllllllO]

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τετ Μαρ 17, 2010 12:20 am

Μήπως ήταν ο κουλουράς που δεν είδε γιατρους και FIV στον 24ωρο; Ή μήπως εκείνος που διέδιδε ότι δε θα γίνει το 24ωρο; Ή μήπως εκείνος που πανυγήριζε για τις λίγες συμμετοχές άλλων αγώνων και δεν έβλεπε την καμπούρα του; Ή μήπως εκείνος που ζητούσε να μην ξαναγίνουν νυχτερινοί αγώνες, για να επικρατήσει μονόφθαλμος στους τυφλούς; Εκείνος που άφησε ατελείωτο το έπαθλο Trial Κεντρικής Ελλάδας του 2009 ή εκείνος που δε θέλησε να κάνει αυτό του 2010;

Είναι πράγματι δραματικό να βλέπεις, όπως εσύ Αλέκο, αστεία πλευρά στο πώς κατάντησε ο... κουλουράς τους αγώνες 4Χ4. Αλλά όταν κάποιοι έτρεχαν να σώσουν την Ζ1 στο Ναύπλιο, εσύ έψαχνες για... προφυλακτήρες.

Πολύ θα ήθελα να ξέρω τί θα γίνει αν κάποιος παρανοϊκός ζητήσει απόλυτη εφαρμογή των κανονισμών και υποβάλει ενστάσεις σε όσα αυτοκίνητα έχουν αλλάξει κινητήρα! Τότε να φωνάξεις τον... κουλουρά να αποφασίσει. Γιατί αντί να κοιτάτε πώς θα βγάλουμε καλύτερους κανονισμούς, κοιτάγατε πώς θα βγάλετε το μάτι του άλλου.

Το πιό απλό θα ήταν ο κανονισμός, όπως αυτός που ψηφίσαμε τον Οκτώβριο, να ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ την άλλαγή κινητήρα με προϋποθέσεις. Αντί γι' αυτό καταλήξαμε σε έναν που δεν το επιτρέπει, άρα το απαγορεύει και ψάχνουμε τώρα για εγκυκλίους και διευκρινήσεις. Αλλά αυτά είναι ψιλά (ή μήπως ψηλά) γράμματα για τους... κουλουράδες.
www.tetrakinisimag.gr
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Τετ Μαρ 17, 2010 12:11 pm

O Johnny πήρε τ’ όπλο του !!!

Η ονειροπαγίδα τελικά είναι μύθος, ο κουλουράς έγινε φαντομάς , O φόβος φυλάει τα έρημα κι εγώ λέω να κάνει η μάνα …
[OlllllllO]

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τετ Μαρ 17, 2010 1:09 pm

Όταν κάποιοι βάζουν τρικλοποδιές και ο διαιτητής είναι μιλημένος, ο μόνος τρόπος να αντιδράσεις είναι... να βάλεις γκολ!

Το βρώμικο παιχνίδι δεν οφέλησε ποτέ κανέναν. Και όσους παίζουν βρώμικα και δεν τους αποβάλει ο διαιτητής, να είσαι σίγουρος ότι θα τους αποβάλει ο χώρος... Αργά ή γρήγορα. Και μάλλον πάμε για το γρήγορα...
www.tetrakinisimag.gr
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό GENERAL LEE » Τετ Μαρ 17, 2010 6:36 pm

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ιδια Παντελή μου ….
Λασπολογία , υπονοούμενα , απειλές και ο χορός καλά κρατεί ! Εχω δίκιο που ζητώ η επιτροπή να μην εχει οργανωτές στη σύνθεση της ή βλεπω φαντασματα ??? το τι εχει πρωταθει από την εκαστοτε επιτροπη μεχρι το τι θα αποφασισει το τεχνικο τμημα της ΕΘΕΑ απεχει αρκετα και το ξερεις …
Γυρίζοντας πίσω στις σελίδες που γράψαμε σε τουτη την ενοτητα εδώ βρηκα αυτό

tetrakinisimag έγραψε:Και η ΕΘΕΑ ανακοίνωσε αυτό

Τεχνικός Κανονισμός Αντοχής 2010 έγραψε:7 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑΔΑΣ SPORTING (Z1)
Tα αυτοκίνητα της ομάδας αυτής έχουν όλες τις ελευθερίες και τους περιορισμούς της ομάδας Open (Z2). Επιπρόσθετα θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας του παραρτήματος J-283...

Δηλαδή; Διαβάστε το J-283 να δείτε.

Και υπολογίστε:
1. Καθίσματα και ζώνες homologated, αντίθετα με όσα είπε η Επιτροπή 4Χ4 για ληγμένα.
2. Γενικό διακόπτη διακοπής ρεύματος
3. Ασφάλειες στο καπό και την πίσω πόρτα.
4. Πυρόσβεση από το 2011.
5. Και βέβαια το εκπληκτικό
J-283 έγραψε:Δίχτυα
Επιβάλλεται η χρήση διχτυών προσαρμοσμένων στον κλωβό ασφαλείας.
― Ελάχιστο πάχος του νήματος: 19 mm.
― Ελάχιστο μέγεθος ανοιγμάτων: 25 x 25 mm.
― Μέγιστο μέγεθος ανοιγμάτων: 60 x 60 mm.
Τα δίχτυα πρέπει να κλείνουν πλήρως το παράθυρο μέχρι το ύψος του κέντρου του τιμονιού.

O κανονισμός που ενέκρινε η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ τον Οκτώβρη είναι ο κάτωθι.

ΥΓ. Και όπως φαίνεται καθαρά απο το νέο κανονισμό δεν επιτρέπεται η αλλαγή κινητήρα σε καμία περίπτωση!

Ξεχωριζω από το εγγραφο αυτό

2.5. Κινητήρας – κιβώτιο – βοηθητικό:
2.5.1. Η αύξηση της χωρητικότητας του κινητήρα, σε σχέση με τη μέγιστη ονομαστική του αυτοκινήτου παραγωγής, δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 30%.
2.5.2. Η υπερτροφοδότηση, turbo ή supercharger, επιτρέπεται μόνο στους κινητήρες diesel. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου η υπερτροφοδότηση παρέχεται από τον κατασκευαστή στο στάνταρ μοντέλο του αυτοκινήτου.

Το οποιο φυσικα ειχε προταθει από την επιτροπη και τελικα δεν περασε ….. αναρωτιεμε μετα από αυτό , εισε υπερ ή κατά αυτου ???Γιατι η ΕΘΕΑ είναι κατά !!!
Κατσε γιατι στο τελος θα πηδηξω από κανα παραθυρο δηλαδη …

Γιαννη πες την γνωμη σου , κανε την προταση σου , αν θελεις ακομη καλυτερα μαζευτητε και εσεις οι οργανωτες και καντε μια επιτροπη ( αν κατεφερετε να συνενοηθητε μεταξυ σας ) για να μεταφερετε τα προβληματα και τις προτασεις σας στην ΕΘΕΑ και αφηστε τις διαδικτυακες κατηνιες που βρισκουν αδιαφορους τους αγωνιζομενους …

Ποδοσφαιρο παιζεται και στο χορταρι και στην αλανα και στο Playstation !Η διαφορα είναι ότι στο χορταρι παιρνεις καρτα , στην αλανα παιζεις ξυλο και στο playstasion κινδυνευεις αμεσα από καμια κράμπα στα δακτυλα !!! :wink:
[OlllllllO]

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GENERAL LEE

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρετήριο Δ. Συζήτησης

Επιστροφή στο Αγώνες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης