Στο περιεχόμενο

Το κάψαμε το λαδι

Το κάψαμε το λαδι

Δημοσίευσηαπό PANIAIN » Σάβ Φεβ 13, 2010 9:58 pm

Είχα αλλάξει τα λάδια πριν περίπου 6000 χιλιόμετρα και σε νυχτερινή βόλτα τη Πέμπτη μου ανάβει το λαμπάκι του λαδιού στη κατηφόρα και μετά απο λίγο σβήνει. Στην άσφαλτο το κοιτάω, τίποτα απο λάδι μέσα...στεγνό λέμε. Τα είχα κοιτάξει πριν κανα μήνα και είχε κανονικά λαδι. Μου δίνει ένα παληκάρι και βάζω κανα λίτρο και πήγα και σε βενζινάδικο κι έβαλα άλλα 2 λίτρα. 20-50 του βάζω. Τί να έγινε και το έκαψε.? δε μου μύρισε ποτε λάδι και κάθε μέρα το χρησιμοποιώ το αμάξι. :roll: :wall:
Άβαταρ μέλους
PANIAIN

Re: Το κάψαμε το λαδι

Δημοσίευσηαπό Στράτος » Κυρ Φεβ 14, 2010 12:27 am

Στο γιατρο γρηγορα .
Καλα ρε θερμοκρασια δεν ανέβαζε η σταθμη του ψυγειου ειναι οκ, ο δεικτης θερμοκρασιας μερικες φορες τα παιζει οποτε χανεις το λαδι και δε το καταλαβαινεις αν τωρα αλλαξεις λαδακι βαλε ενα αντιτριβικο θα βοηθησει σιγουρα.
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Στράτος

Δημοσίευσηαπό Jeeper » Κυρ Φεβ 14, 2010 2:20 am

Καλού κακού δεν τσεκάρεις και την τάπα σου απο κάτω?Ίσως να είναι απίθανο αλλα εγώ την είχα πάθει πέρσυ έτσι κι απο το πουθενά έμενε άδειο μέχρι που πήγα στο μηχανικό μου και είδε οτι η τάπα ήταν τελείως χαλαρή γιατί προφανώς ο τελευταίος που είχε αλλάξει λάδια μάλλον βαρέθηκε να τη σφίξει..
Samurai uber alles...

Στέφανος Τσάκας

http://www.youtube.com/watch?v=3T3PPKhmpNo
Άβαταρ μέλους
Jeeper

Δημοσίευσηαπό strikos sotiris » Κυρ Φεβ 14, 2010 3:38 am

ψαξε για διαροες,απο τρεσυμπητερ καπακη μηχανης ταπες φιλτρο οπου βρεις αν δεν εντοπησεις τυποτα τρομακτηκο λυσε τα μπουζη μερηκες φορες μαρτηρουν πολλα ,,δες αν σταζη απο το σαζμαν μπας και εφαγε καμια τσυμουχα στροφαλου[απο εκει δεν το εντοπηζεις αν δεν σκυπσεις]αν δης υγροποτησματα και σταγονες την εχει κανη,,,,,,,απο εκει και περα πας αλλου τσυμουχακια κα :bye:α ρε συ μην τα κρεμας τα λαδια πρην τα 5000 πεταμααααααα μην ακους τη λενε για δεκα χιλιαδες και μα@@κιες,πετατα νορης για να κρατας υγειες την καρδια του σαμι,,,,,αν δεν θες να ασχοληθης πετρελεου μεσααα :bye:
samurai και Ξερό ψωμί http://www.youtube.com/watch?v=2R69nV4HOaE
Άβαταρ μέλους
strikos sotiris

Δημοσίευσηαπό PANIAIN » Κυρ Φεβ 14, 2010 1:52 pm

Ούτως ή άλλως θα τα άλλαζα τα λάδια...είμαι κι εγώ της άποψης της γρήγορης αλλαγής για την υγεία του μοτέρ. Η πλάκα είναι οτι πάντα τσεκάρω πριν απο βόλτα κτλ. Τη Πέμπτη δε κοίταξα όμως και πήγε να μου τη κάνει :lol: ...λαδάκια κάτω απο το αμάξι δεν έχω δεί ΠΟΤΕ...θα μας τρελάνει μου φαίνεται ο "λάζαρος". :wall: :party:

Θερμοκρασίες δε μου ανέβασε καθόλου. Η στάθμη του ψυγείου είναι καλά, οπότε πρέπει να τσεκάρω τα άλλα κομμάτια να δω που στο διακο χάνει.:wall:
Άβαταρ μέλους
PANIAIN

Δημοσίευσηαπό strikos sotiris » Κυρ Φεβ 14, 2010 2:33 pm

τσεκαρε για τσυμουχα στροφαλου,,,,μην νομηζεις οτι θα δεις πολα λαδια γιατι σταζει κατο..απλα ενα υγροποτησμα θα δεις :bye: ε και κατι σταγονες
samurai και Ξερό ψωμί http://www.youtube.com/watch?v=2R69nV4HOaE
Άβαταρ μέλους
strikos sotiris

Δημοσίευσηαπό PANIAIN » Κυρ Φεβ 14, 2010 2:39 pm

strikos sotiris έγραψε:τσεκαρε για τσυμουχα στροφαλου,,,,μην νομηζεις οτι θα δεις πολα λαδια γιατι σταζει κατο..απλα ενα υγροποτησμα θα δεις :bye: ε και κατι σταγονες

Thanks...θα κοιτάξω όλες τις εκδοχές....
Άβαταρ μέλους
PANIAIN

Δημοσίευσηαπό Στράτος » Κυρ Φεβ 14, 2010 4:34 pm

PANIAIN έγραψε:
strikos sotiris έγραψε:τσεκαρε για τσυμουχα στροφαλου,,,,μην νομηζεις οτι θα δεις πολα λαδια γιατι σταζει κατο..απλα ενα υγροποτησμα θα δεις :bye: ε και κατι σταγονες

Ρε γιατι τρεχεις εσύ αφου θα το πας που θα το πας στο ντόκτορα δε του κανεις και μια γενικη αίματος :lol: :lol:
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Στράτος

Δημοσίευσηαπό ferozito » Κυρ Φεβ 14, 2010 4:57 pm

εκτος απο το τελικο σταδιο....δηλ.καψιμο λαδιου απο μηχανικη βλαβη....εχεις τις εξης εναλακτικες:
τσιμουχες καθρεπτη-στροφαλου πισω.......αντλια λαδιου......και τσιμουχακια βαλβιδων..που τα ξεχνανε πολλοι......
αν μπεις σε διαδικασια αλλαγης σε τσιμουχακια σου προτηνω να παρεις το σετ γενικης απο την suzuki δεν κοστιζει πολλα αν θυμαμαι καλα......και ξενιαζεις γιατι περιεχει ολες τις τσιμουχες του κινητήρα.. :wink:
ferozito

Δημοσίευσηαπό PANIAIN » Κυρ Φεβ 14, 2010 5:09 pm

Στράτος έγραψε:
PANIAIN έγραψε:

Ρε γιατι τρεχεις εσύ αφου θα το πας που θα το πας στο ντόκτορα δε του κανεις και μια γενικη αίματος :lol: :lol:

Να το δώ εγώ πρώτα με τον δικό μου γιατρό...και μετά πάει στον άλλο γιατρό που θα το φτιάξει... :D
Άβαταρ μέλους
PANIAIN

Επιστροφή στο Ευρετήριο Δ. Συζήτησης

Επιστροφή στο Κινητήρας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης